Over ons

Wie zijn we?

Het is het begin van een ‘nieuwe’ tijd. Een tijd waarin mensen andere dingen van jouw bedrijf en organisatie verwachten. Meer zichtbaarheid, meer warmte, meer menselijkheid.

Werken op afstand is een blijvertje. Dat betekent dat je nog meer je best moet doen je cultuur te bewaken.

Om te voorkomen dat je medewerkers de binding met de organisatie en hun collega’s verliezen. Om te voorkomen dat je medewerkers hun energie en creativiteit verliezen. Om te voorkomen dat ook mensen buiten je organisatie jouw verhaal verliezen. En jij buitenspel op de arbeidsmarkt komt te staan.

Verbinding, richting en storytelling, het is belangrijker dan ooit.

Vooral jongere mensen willen meer dan zomaar een product. Meer dan zomaar een baan. Ze willen een verhaal. Ze willen maatschappelijke impact en werken bij een bedrijf wat ertoe doet. Om onderdeel te zijn van een zinvolle beweging. Een veilige, inclusieve community met ruimte voor vrijheid, ontwikkeling en zeggenschap. Een organisatie waar iedereen met elkaar is verbonden. Waar iedereen elkaar ziet en hoort. In lijn met elkaar en de doelen van de organisatie.

Al die ontwikkelingen vragen om een andere manieren van leidinggeven. Om nieuwe samenwerkingsvormen. Om waarden die passen bij deze nieuwe tijd.

Wij brengen je naar die nieuwe tijd.

Wij zorgen voor dat gemeenschappelijk kompas.

Wij zijn Starlingz. Wij zorgen voor die verbinding. Zodat je medewerkers in dezelfde richting blijven bewegen.

Ons team bestaat uit experts en coaches op het gebied van HR, merk en storytelling. We denken pragmatisch en doelgericht, en hebben een hekel aan wollig denken en gedoe.

Wij zijn Steven Beek en Cor Hospes, de twee oprichters van Starlingz. Ondersteund door een Millennial Soundboard. Een wisselende groep consultants, creatieven en communicatieprofessionals die ons prikkelt, inspireert en uitdaagt